intra pe pagina de facebook, da-ne LIKE si esti la curent cu toate noutatile clubului

 

         

 

 

 

 

 

CURSURI

Tenis pentru orice varsta, doar la Tenis Club AS.

 


Pentru inscrieri la cursuri de tenis va rugam sa contactati antrenorii [vezi antrenori] sau contactati Prof. Gabriel Sandulescu la tel: 0722.260.365 sau email g_sandulescu@yahoo.com


 

PROGRAME DE TENIS

Ne adresam cu programele noastre de pregatire tuturor categoriilor de varsta si tuturor nivelelor de pregatire gratie experientei acumulate si colectivului tehnic de exceptie pe care il punem la dispozitia dumneavostra.

Deci, pentru toti cei care au intre 4 si 70 de ani, portile Tenis Club AS sunt larg deschise.

 

MINITENIS

"De aproape douazeci si cinci de ani, Tenis Club AS fiind prima scoala de tenis din Romania, ne trec prin mana sute de copii care pasesc pe terenurile noastre de tenis descoperind cu placere manuirea rachetei si tainele celui mai frumos sport. Ca antrenor de lot national am descoperit minitenisul in Franta in anii 90 si inca de atunci i-am intuit perspectivele si importanta si am decis imediat aplicarea lui in clubul pe care il conduc.
Tenis Club AS este acum parte activa a programului de competitii pentru copii Tenis10 iar in 2016 avem ca obiectiv alcatuirea a cel putin 6-8 grupe de minitenis.

Vreti un copil sanatos ? Lasati-l sa faca sport. Vreti un copil fericit ? Aduceti-l sa faca tenis ! - acesta este mesajul meu pentru orice parinte" - Prof.Gabriel SANDULESCU

                        

Progranul de minitenis se adreseaza copiilor intre 4 si 7 ani. Se lucreaza cu material puse la dispozitie de club, specifice varstei si dezvoltarii fizice si neuromotori ale copiilor. Mingile sunt de burete, viu colorate, rachetele, terenurile si fileele mai mici.

Durata unui antrenamentelor de minitenis este de 1 ora iar frecventa saptaminala este de 2 antrenamente.

 

INITIERE

Programul de initiere se adreseaza categoriilor de virsta: adulti, tineri si copii mai mari de 7 ani.

Durata unui antrenamentelor de initiere este de 1,5 ore iar frecventa saptaminala este de 2 antrenamente.

 

INTENSIV
Programul se adreseaza sportivilor avansati (cu un minim de 8 12 luni de pregatire in grupele de initiere) care doresc sa participe la competitii oficiale organizate de FRT sau organizatiile de amatori (BCR Tenis Partener)

Durata: 1,5 - 2 ore / antrenament
Frecventa: 3 - 4 antrenamente / saptamina
Grupa : 2 - 4 sportivi / grupa


Tariful este functie de planul de antrenament stabilit intre sportivi sau parinti acestora si conducerea clubului.

 

PERFORMANTA
Sectia de performanta a luat fiinta in 1998 si de atunci sportivii de performanta ai Tenis Club AS au obtinut cele mai bune rezultate nationale si international dintre toate cluburile judetului Arges.
Un colectiv tehnic de exceptie care imbina experienta unor profesori cu vechi state in sportul de performanta si tineretea unor antrenori care abia si-au incheiat activitatea de jucatori, toti aflati sub coordonarea profesorului Gabriel Sandulescu cu o activitate de 15 ani de antrenorat la lotul national, fac sa gasiti la TCAS conditiile ideale pentru pregatirea de performanta.

Obiectivul stagiilor este imbunatatirea calitatilor jocului fiecarui participant pastrind insa placerea maxima a jocului. Se acorda atentie atat pregatirii fizice cit si celei tehice, astfel ca progresul tehnic al jucatorului sa fie sustinut de capacitatea de a intra in pozitie corecta la fiecare lovitura, un capitol esential in tenisul de performanta.
Stagiul se adreseaza deasemeni aspectelor mentale ale tenisului, atat de importante in ultima vreme, prin invatarea stapanirii starilor de nervozitate si adoptarea unei atitudini mentale puternice, de invingator.

METODA DE ANTRENAMENT
Evaluare initiala
Antrenament tehnic functie de nevoile specifice ale cursantului
Analiza tehnica si tactica identificarea punctelor forte si a celor de ameliorat
Pregatirea fizica inspirata din cea folosita in circuitele ATP si WTA
Profilul psihologic identificarea aspectelor de tarie si de vulnerabilitate ale mentalului
Planificare competitionala realizarea unui plan personalizat de participare la competitii
Alimentatie dieta adecvata consumului de energie

Stagiile pe care le organizam au caracter intensiv, dincolo de cel al unei tabere de pregatire (cantonament).
Sportivii care participa la programele de performanta oferite de Tenis Club AS beneficiaza de servicii specializate de antrenament, medicatie si medicina sportiva, managementul carierei sportive, asistenta in cadrul competitiilor nationale si internationale, asigurarea logistii de deplasare la turnee.

Modulele de antrenament includ: exercitii tehnice, sedinte de pregatire fizica, consiliere psihologica, consiliere de nutritive si medicala.
Sportivii sunt consiliati in ceea ce privest alimentatia si medicamentatia de efort, recuperarea dupa antrenamente si competitii sau accidentari precum si privind pasii de urmat in cariera sportiva pentru capacitarea calitatilor native ale fiecaruia.

Cursantii la sectia de performanta isi dezvolta pregatirea fizica, aptitudinile tehnico-tactice, capaciattile fizice si mentale specific marii performante la nivel competitional.
Antrenorii Tenis Club AS le stau la dispozitie pentru ca ei sa isi imbunatateasca jocul pina la nivelul inaltei performate.

Programele de antrenament sunt personalizate in functie de nivelul individual de pregatire si de nevoile fiecarui sportiv. Accentul este pus pe activitatea individuala a jucatorului pe teren. Personalizarea programului de antrenament asigura atingerea nivelului maxim de potential.

Antrenamentul este asemanator cu cel a jucatorilor profesionisti si urmareste obtinerea constantei de forma si dezvoltarea capacitatilor si aptitudinilor de joc.
Antrenorii tin cont de varsta fiecarui jucator si de nivelul curent de pregatire.
Intensitatea antrenamentului este adaptata fiecarui jucator prin monitorizarea parametrilor psiho-fizici si functie de nivelul de oboseala.

Rezultatele noastre sunt cartea nostra de vizita, iar atunci cind vorbesti de zeci de medalii la campionatele nationale si internationale, individual, la simplu, dublu mixt, la campionatele nationale intercluburi de dublu, la cele pe echipe, cind ai avut si ai copii la loturile nationale si ai participat la Campionatele Europene, cind ai jucatori medaliati la turnele din Franta, Italia, Malta, Austria, Germania, Luxemburg, Moldova e normal sa spui ca muncesti bine si cu folos.

Noi nu spunem ca suntem cei mai buni, noi o demonstram prin rezultatele noastre.
La orice club sau antrenor va veti duce copilul, cereti sa vi se arate rezultatele pe care le-au obtinut in cariera lor de instructor, antrenori sau profesori, cu copiii care le-au fost incredinatati. Apoi decideti.

Gratie protocolului dintre TCAS si LPS sportivii nostrii au asigurat accesul la studiile liceale specifice care permit continuarea carierei sportive de performanta, iar la sfarsitul studiilor liceale sportivii pot opta pentru continuarea studiilor in tara la Facultatea de Educatie Fizica din Pitesti, sau o universitatea sau colegiu american. Doar in ultimii doi ani 4 sportivi ai nostril au plecat in SUA unde isi continua atat studiile cat si cariera sportiva.

 

 

 
             

 

 

Tenis Club AS Pitesti - Bascov, str. Lunca, nr.120